Tuorein sisältö

Dakota Fanning nuoremman Shyamalanin mysteerijännärissä: täyspitkä The Watchers -traileri

22.04.2024 klo 21.00 | Luettu: 475 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

M. Night Shyamalan jää elokuvahistoriaan mysteeriensä johdosta, kuten David Cronenberg tunnetaan kehokauhusta. Cronenberg ja hänen poikansa Brandon Cronenberg saivat uusimmat kehokauhunsa valmiiksi lyhyen ajan sisällä toisistaan (Crimes of the Future ja Infinity Pool). Shyamalanin perhe tekee saman tempun tänä kesänä, kun isä Shyamalanin mysteerijännäri Trap valmistuu heinäkuussa ja hänen tyttärensä Ishana Night Shyamalanin mysteerijännäri The Watchers kesäkuussa.

The Watchers kertoo Dakota Fanningin näyttelemästä nuoresta taiteilijasta, joka eksyy metsään Irlannissa. Hädän hetkellä hän löytää turvapaikan, mutta samalla hän sotkeutuu kolmen muukalaisen jakamaan tilanteeseen, jossa näkymättömät olennot kyttäävät heitä öisin ja estävät heitä pakenemasta. Uusi traileri selittää alkeet siitä, minkälaisista kehveleistä on kyse.

Leffa perustuu A.M. Shinen romaaniin. Ishana vastaa käsikirjoituksesta, ja faija on mukana tuottajana. Shyamalanit ovat tehneet yhdessä myös Servant-sarjaa ja Old-elokuvan, jonka apulaisohjaaja Ishana oli.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hugo Weaving, Guy Pe... Sweden Rockin artist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova