Tuorein sisältö

Hugo Weaving, Guy Pearce ja Terence Stamp palaavat huristelemaan Priscilla-bussilla

22.04.2024 klo 19.45 | Luettu: 538 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kulttiklassikko Priscilla - aavikon kuningatar (The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert) kertoo kolmesta drag queenista, jotka nimeävät Priscillaksi auton, jolla he matkustavat aavikon halki viedäkseen show'nsa uudelle yleisölle. Hugo Weavingin ja Guy Pearcen hahmot ovat homomiehiä, ja Terence Stamp näytteli transnaista. Vuonna 1995 valmistunutta komediaa kiiteltiin vähemmistöjen myönteisestä kuvauksesta. Pukusuunnittelu palkittiin Oscarilla.

30 vuotta myöhemmin kehitteillä on jatko-osa. Weaving, Pearce ja Stamp ja alkuperäinen ohjaaja ja kirjoittaja Stephan Elliott ovat mukana.

Elliottin mukaan sopimuksia hiotaan yhä, mutta kaikki ovat tyytyväisiä käsikirjoitukseen ja homma etenee. Hän lupailee "hitonmoista matkaa". Mukana on useita uusia hahmoja uudelle sukupolvelle, ja Weavingin hahmon aikuiseksi varttunut poika on keskeinen osa tarinaa.

Yhteiskunta ei ole ratkaissut virallisesti sitä, saavatko näyttelijät yhä näytellä mitä tahansa, mutta ehkä Stamp on turvassa jatko-osassa. Lähdeuutisessa mainitaan erikseen, että 85-vuotias Stamp tahtoo kuvausten alkavan tänä vuonna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel kokeilee vaih... Dakota Fanning nuore... >

Keskustelut (1 viestiä)

tnwognqkfnnwnr

22.04.2024 klo 23.10 1 tykkää tästä

jos ei saa naytella transua ni miks eidrag sais naytella dragia ei oo hugo mikaan agenttikaan et anteeks vaan pyytamaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova