Tuorein sisältö

Shiraz Lane akustisena, katso näyte tulevalta julkaisulta

23.04.2024 klo 16.24 | Luettu: 436 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Shiraz Lane julkaisee uransa ensimmäisen akustisen äänitteen 17. toukokuuta. Mukana on viisi jo aiemmin menestyksiksi nousseiden akustisten keikkojen helmeä, ja livenä äänitettyyn "Acoustic Archives" -EP:n jokaiseen biisiin saadaan myös Rytmivisualsin Juho Virinkosken kuvaama ja editoima musiikkivideo.

Näistä ensimmäinen Harder To Breathe on nyt julkaistu.

Shiraz Lane julkaisee uuden videon joka viikko, ja koko EP julkaistaan neljännen videon jälkeen fyysisenä levynä, jonka ennakkotilauslinkki on nyt myös avoinna. Acoustic Archives julkaistaan ensin vain fyysisenä äänitteenä, ja EP päätyy streaming-palveluihin myöhemmin keväällä.

"Kokonaisuus johdattaa kuuntelijan pois ärsykkeiden täyttämästä hälinästä herkkään ja rehelliseen äänimaisemaan, jossa on mahdollisuus irtautua arjesta ja tarttua musiikin vapauttavaan elämykseen."

Yhtye julkaisi pari viikkoa sitten palaavansa ensi keväänä jälleen Karibian laineille Monsters of Rock -risteilyn esiintyjänä. Kesäkuussa bändi lämmittelee The Darknessin lauteet Helsingin Kulttuuritalossa sekä Tampereen Pakkahuoneella.

Shiraz Lane valmistelee kesän aikana neljättä studioalbumiaan.

Acoustic Archives -EP:llä ovat mukana seuraavat biisit:
1. Harder To Breathe
2. Keep It Alive
3. Tidal Wave
4. Forgotten Shades of Life
5. You Will Remain
(Foto Juho Virinkoski/Rytmivisuals)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Flow Festival vahvis... Sankaruudenkin voi u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova