Tuorein sisältö

Evil Dead -elokuvia on nyt kehitteillä kaksi

26.04.2024 klo 20.55 | Luettu: 1088 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Francis Galluppi on The Last Stop in Yuma County -trillerin ohjaaja ja kirjoittaja, Groucho Marxin kaksoisolento ja nyt myös päävastuussa tulevasta Evil Dead -elokuvasta.

Alkuperäinen ohjaaja Sam Raimi häärii yhä tuottajana. Vuoden 2013 Evil Dead menestyi hyvin ja vuoden 2023 Evil Dead Rise menestyi vielä paremmin, joten tällä hetkellä Raimin tiimi tahtoo tehdä uuden elokuvan parin vuoden välein. Kaikki on mahdollista: aiempien osien jatko-osat ja Risen tapaiset itsenäiset tarinat. Vuosikymmenien jossittelun jälkeen sitä ei kannata toivoa, että Raimi palaa ohjaajaksi, mutta jos niin kävisi, alkuperäinen tähti Bruce Campbell on myönteinen paluulle viimevuotisen lausunnon mukaan, vaikka hän aiemmin vannoi jääneensä eläkkeelle Ash Williamsin roolista.

Tähän tietoon Galluppin leffa kuuluu kategoriaan "alkuperäiset tarinat". Hän keksi sen itse ja esitteli sen Raimin tiimille.

Aiemmin tänä keväänä kerrottiin, että Sébastien Vanicek (Vermines) ohjaa ja kirjoittaa seuraavan Evil Deadin. Sekin on yhä tulossa. Mitään tarkkaa kummastakaan versiosta ei kerrota.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Manaajaa näytellyt R... Bruce Willisin tyttä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova