Tuorein sisältö

Seuraava Godzilla ja/tai Kong etenee: saagalle alkua luonnostellut heppu pääsee yrittämään uudestaan

13.05.2024 klo 17.30 | Luettu: 823 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Godzilla x Kong: The New Empire (kuvassa) on todennäköisesti MonsterVerse-jatkumon isoin hitti. Kansainvälinen kokonaistulos on tällä hetkellä 559 miljoonaa dollaria. Kong: Pääkallosaari tienasi 569 miljoonaa, mutta The New Empire onnistui karsimaan budjettia kaikkiin aiempiin osiin verrattuna.

Jatkumoon sijoittuu myös tv-sarja Monarch: Legacy of Monsters. Pian The New Empiren menestyksen jälkeen 2. kausi virallistettiin, minkä lisäksi asianomaiset lupasivat useita uusia tv-sarjoja.

Seuraava elokuva ei ole saanut vihreää valoa virallisesti, mutta sitä voidaan pitää varmana juttuna. Kirjoittajaksi on palkattu Dave Callaham. Hän on ollut mukana kirjoittamassa mm. useita supersankarielokuvia (Spider-Man: Across the Spider-Verse, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) ja MonsterVersen aloittanutta Godzilla-elokuvaa (2014). Hän ei vastannut Godzillan lopullisesta käsikirjoituksesta vaan varhaisista luonnoksista.

Studio tahtoo, että The New Empiren ja Godzilla vs. Kongin ohjaaja Adam Wingard jatkaa hommassaan, mutta sopimusta ei ole solmittu vielä. Wingard aikoo ohjata seuraavaksi Onslaught-nimisen kauhuelokuvan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Frank Grillo näyttel... Poppy Playtime -kauh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova