Tuorein sisältö

Kurt Russell tietää jo Godzillat ja muut: uusi Monarch: Legacy of Monsters -traileri

13.10.2023 klo 20.45 | Luettu: 598 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

MonsterVerse-jatkumo kiikkuu kannattavuuden rajalla. Elokuva Godzilla vs. Kong ylitti odotukset, mutta pandemia-ajan rajoitukset määrittelivät ne. Yhtä kaikki se on studiopomojen märkä uni, että tällainen saaga voi jatkua tarinalla, jonka otsikossa ei ole klassisia hahmoja, vaan jotakin jatkumoa varten keksittyä.

Tv-sarja Monarch: Legacy of Monsters kertoo Monarch-järjestöstä, joka on tutkinut jättiläishirviöitä pitkään ja sotkeutunut katastrofeihin kyseenalaisesti. Tv-sarjassa nuoret tulokkaat lähtevät purkamaan mysteereitä, kun Godzilla ja MUTO-olennot ovat pistäneet päreiksi San Franciscon (niin kävi vuoden 2014 Godzilla-elokuvassa). Kurt Russell näyttelee miestä, jonka jo tuntemat totuudet uhkaavat Monarchia. Kurtin poika Wyatt Russell näyttelee samaa hahmoa takaumissa.

Sarja alkaa 17. marraskuuta Apple TV+ -palvelussa.


Tällä viikolla puhetta oli Halloween-universumista, josta tiedetään vain se, että uuden saagan aloittaa tv-sarja. Olemmeko 9 vuoden päässä siitä, että odotamme innolla leffaa, joka viittaa ohimennen druideihin, jotka esiintyivät alunperin 90-luvun Halloween-jatkeessa? Siihen tuskin uskoo kovin moni.

Freddy vs. Jason olisi voinut universumin aloittaakin. Freddyn ja Jasonin oli määrä kohdata jatko-osassa Evil Deadin Ash, mutta vain sarjakuva saatiin aikaiseksi.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: Ahsoka 8/... Kotimainen metalliyh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova