Tuorein sisältö

Spider-Man sinkoilee Netflixin ja Disneyn välillä

22.04.2021 klo 13.15 | Luettu: 698 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Aiemmin tässä kuussa uutisoitiin, että Sony on tehnyt ison diilin Netflixin kanssa. Monet Sonyn elokuvat vuosilta 2022-2026 menevät Netflixiin, kun ne ovat ensin käyneet teattereissa ja saapuneet vuokralle.

Tuore uutinen on se, että Sony on tehnyt ison diilin Disneyn kanssa. Monet Sonyn elokuvat vuosilta 2022-2026 menevät Disney+ -palveluun, kun ne ovat ensin käyneet Netflixissä.

Alkuperäisessä Netflix-uutisessa puhuttiin Yhdysvaltain esitysoikeuksista, joten tilanne saattaa vaihdella muualla. Molemmat diilit koskevat myös lukuisia vanhoja elokuvia.

Tilanne kuulostaa kaaoottiselta, mutta Hollywood Reporterin versio uutisesta tekee vähintään yhden selkeän huomion. Kun elokuvien on aika saapua Disney+ -palveluun, Spider-Man: Homecoming ja Spider-Man: Far From Home ovat viimein samassa palvelussa kuin Marvelin elokuvauniversumin muut osat (paitsi The Incredible Hulk).

Myös vanhat Spider-Man-elokuvat, Venom-universumin elokuvat ja Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvat päätyvät lopulta Disneyn Marvel-kokoelmaan, tai niin on järkeilty uutisen erinäisissä versioissa. Suomen Netflixissä on kirjoitushetkellä 5 näyteltyä Spider-Man-elokuvaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Osmo Ikosen ensimmäi... Elokuvateatterit ava... >

Keskustelut (1 viestiä)

007

22.04.2021 klo 21.23

Olisikojan Sonyn omistamat Bondit mahdollisesti tulossa myös Netflixiin? Tuo DVD hylly olisi kiva tyhjätä hiljalleen, mutta Bondeja ei ole voinut ostaa kokonaisena sarjana edes Applen palvelusta.

Heitän rahaa ruudulle, mutta mitään ei tapahdu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova