Tuorein sisältö

Cillian Murphy vahvistetusti palaa uuteen 28 Years Later -trilogiaan

18.05.2024 klo 15.00 | Luettu: 1115 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Zombie-elokuva 28 päivää myöhemmin (28 Days Later...) oli Cillian Murphyn kansainvälinen läpimurto, joka teki suosittuja myös juoksevista zombeista. Jatko-osa 28 viikkoa myöhemmin tehtiin pääosin eri porukalla. Sekin oli hitti, mutta "28 kuukautta myöhemmin" jäi suunnitelmaksi erimielisyyksistä johtuen. Nyt (noin 20 vuotta myöhemmin) kehitteillä on elokuvatrilogia, joka kertoo tapahtumista 28 vuotta myöhemmin.

Murphy kiinnitettiin jo aiemmin trilogian tuottajaksi, mutta tarkempia tietoja pantattiin. Sonyn leffapuolen pomo Tom Rothman vahvistaa nyt, että Murphy on mukana näyttelijänä "yllättävällä tavalla ja tavalla, joka kehittyy".

Alkuperäinen ohjaaja Danny Boyle ohjaa trilogian avauksen. Rothman intoilee tällaisista tilanteista, joissa "aidosti omaperäinen ohjaaja" tekee kaupallisen elokuvan ja nostaa sellaisen uudelle tasolle. Vastaavia tapauksia ovat hänen mukaansa Edgar Wrightin Baby Driver ja Darren Aronofskyn tuleva Caught Stealing -toimintajännäri.

Ensimmäinen uusi elokuva valmistuu kesällä 2025. Mukana ovat Aaron Taylor-Johnson, Jodie Comer, Ralph Fiennes ja Jack O'Connell.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Poppari Kylie Minogu... Näytelty Spider-Man-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova