Tuorein sisältö

Star Trek: Starfleet Academy palkkasi Holly Hunterin päärooliin

21.05.2024 klo 23.00 | Luettu: 686 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uusi tv-sarja Star Trek: Starfleet Academy aloittaa kuvaukset tänä kesänä. Aiheena ovat Tähtiliiton tulevat sankarit, jotka opiskelevat Holly Hunterin hahmon johtamassa opinahjossa. Hunterin hahmo on sekä kansleri että kapteeni, ja häntä kuvaillaan päähenkilöksi, joten hahmo asettuu mutkattomasti samaan lokeroon kuin kapteenit Kirk ja Picard, avaruusasemaa johtanut kapteeni Sisko, avaruuteen eksynyt kapteeni Janeway ja kumppanit.

Samaan aikaan sarja pyrkii laajentamaan käsitystä Star Trekistä. Opiskelijat eivät ole vielä operoineet teleportteja saati kokeneet sädepyssytaisteluja. On paineita, angstia, unelmia, orastavia romansseja ja Star Trekin historian suurimmat lavasteet. Vihjatusti Hunterin hahmolta löytyy huumorintajua muiden johtajan ominaisuuksien ohella.

Sarja sijoittuu 3100-luvulle, jonka tutkimisen aloittivat Star Trek: Discoveryn myöhäiset kaudet. Sarjalla on siis mahdollisuus esitellä hahmoja, joiden tulevaisuus on aidosti avoinna.

Hunter voitti Oscarin elokuvalla Piano ja oli ehdolla elokuvien Firma, Suora lähetys ja Kolmetoista johdosta. Hänet muistetaan myös mm. Pixarin Neiti Rajattoman äänenä ja tv-sarjoista Succession ja Mr. Mayor (kuvassa).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix-scifi Sweet ... Blockfest julkisti a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova