Tuorein sisältö

Tampereen SaariHelvetin nimilista valmis ja päiväliput myynnissä - tässä viimeinen ulkomaan kiinnitys

24.05.2024 klo 10.50 | Luettu: 483 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen SaariHelvetin päiväliput nyt myynnissä. Viimeinen bändikiinnitys on sveitsiläis-saksalainen sinfoninen metalliyhtye Ad Infinitum ja poikkitaiteellista tunnelmaa luovat mm. SaariHelvetti 10 vuotta -juhlahevikaraoke ja Maisteri Frangénin Sensaatiomainen Niksishow!

Historian kymmenes SaariHelvetti-festivaali järjestetään Tampereen Viikinsaaressa. Elokuun 2. ja 3. päivinä Pyhäjärven elämyssaaressa koetaan noin 40 yhtyettä ja esiintyjää. Tapahtuman päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu ja kaikki lipputyypit ovat saatavilla.

SaariHelvetin ohjelma on täysin valmis. Uudet kiinnitykset tuovat Tampereen kesän raskaimpaan juhlaan runsaasti vaihtelua. Asim Searahin trubaduurisetti, Maisteri Frangénin Sensaatiomainen Niksishow!, raskaan musiikin ja vatsatanssin muotokielen yhdistävä Dark Fusion -tanssiryhmä Kaven, Tampere Burlesquen esiintyjäparaati, Unisex-bingo, Speed Dating from Hell, Trasherien tietobingo ja Viikinsaaren vanhalla tanssilavalla raikuva SaariHelvetti 10 vuotta -juhlahevikaraoke täyttävät vehreän festivaalisaaren ennen kokemattomalla tavalla.

Kaikki kesän 2024 keikkansa peruneen Monuments-yhtyeen tilalle SaariHelvetti kiinnitti sveitsiläis-saksalaisen sinfonisen metalliyhtye Ad Infinitumin, joka saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen.

Ad Infinitum julkaisi viimeisimmän singlensä huhtikuussa. Outer Space -kappaleella ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva ryhmä avaa parhaat puolensa: luvassa on melodioita, isoa iskua ja tunnetta, joka jää väreilemään Viikinsaaren vielä, kun juhlat ovat loppuneet.

Jo aiemmin julkistettuja SaariHelvetin esiintyjiä ovat muun muassa kotimaisen diskometallin kuningas Turmion Kätilöt, Norjan mörrimöykky Mortiis, amerikkalainen peikkoviihdyttäjä Nekrogoblikon, italialainen sinfonista raskautta suoltava Fleshgod Apocalypse, kosketinsoittaja Janne Wirmanin rankka, raivoisa ja nopea Warmen, folkmetallisti Ensiferum ja belgialainen death metal -tykki Aborted.

SaariHelvetti 2024:

PE 2.8.2024

Fleshgod Apocalpyse (ITA)
Nekrogoblikon (USA)
Warmen
Deathchain
Rytmihäiriö
Kiuas
Atlas
Hero Dishonest
Detset

LA 3.8.2024

Turmion Kätilöt
Aborted (BEL)
Ad Infinitum (SUI/GER)
Mortiis (NOR)
Finntroll
Ensiferum
Before the Dawn
Mors Subita
I Am Your God
Ikinä
St. Aurora


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuskan ilmoitus jenk... UEFA:n Mestarien Lii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova