Tuorein sisältö

UEFA:n Mestarien Liigan finaalin avaushow'ssa esiintyvä maailmantähti julkaisi uuden albumin

24.05.2024 klo 10.47 | Luettu: 624 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lenny Kravitz julkaisee tänään järjestyksessään 12. studioalbuminsa "Blue Elecric Light".

Rock-ikoni paljasti jo aiemmin tällä viikolla levyltä poimitun Paralyzed-singlen, joka saa videon vielä kesän aikana.

Kravitz vierailee kesäkuun ensimmäisenä päivänä UEFA Champions Leaguen finaalin avausshowssa Wembleyllä.

The Blue Electric Light Las Vegas -show-spektaakkelit valtaavat puolestaan Las Vegasin lokakuun lopulla, jolloin Kravitz pitää majapaikkaansa Dolby Live -teatterissa reilun viikon verran.

Useamman vuoden julkasutauko ei ole ollut hiljaiseloa, vaan Kravitz teki viime vuonna Road To Freedom -kappaleen Netflixin puhuttuun Rustin-elokuvaan saaden biisillään myös Golden Globe -ehdokkuuden parhaana uutena elokuvasävelmänä.

Neljästi Grammylla palkittu ja yli 50 miljoonaa levyä myynyt Lenny myös vastaanotti aiemmin tänä vuonna oman tähtensä Hollywoodin kuuluisalle Walk of Famelle ja sai Music Icon Award -pystin People's Choise Awards -gaalassa.

Blue Electric Light -albumin maailmankiertue alka kesäkuun 23. päivänä Hampurista. Kaikki nyt julkaistut keikkapäivät löytyvät osoitteessta www.lennykravitz.com.

Blue Electric Light on äänitetty Lennyn omassa studiossa Bahamalla, ja jälleen kerran miekkonen on häärinyt levyllä pääosassa joka saralla niin muusikkona kuin tuottajanakin. Mukana albumia kasaamassa oli hänen pitkäaikainen kitaristinsa Craig Ross. Blue Electric Light -albumin julkaisija on Kravitzin oma Roxie Records.
(Kuva Mark Seliger)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tampereen SaariHelve... Ruotsalainen melodis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova