Tuorein sisältö

Ruotsalainen melodisen hard rockin nouseva tähti julkaisi uuden levyn - albumin fyysinen painos myytiin loppuun jo ennakkoon

24.05.2024 klo 14.34 | Luettu: 476 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalaisen melodisen rockin parhaimmistoa esittelevä Remedy julkaisi tänään "Pleasure Beats The Pain" -albuminsa.

Melodisen hard rockin vahva osaaja sai levyn ensimmäisen painoksen myytyä loppuun jo ennakkoon!

Sulavasti 80-luvun soundit sekä modernit muuvit yhdistävä Remedy on julkaissut jo ennen kokopitkää studioalbumiaan levyltä kappaleet Moon Has the Night, Crying Heart ja Caught By Death ja edellämainituista on julkaistu myös videot. Tuore singlejulkaisu on Poison.

"Poison on melodisen rockin metallinen hymni, joka alkaa tyylikkäällä kasarin kitarariffillä ja kehittyy siitä energialla ja tunteilla. Meille tämä on se albumin toinen helmi".

Ruotsalaisen S-Rock Music Productionin kanssa yhteistyössä tuotettu Pleasure Beats the Pain -albumin on miksannut ja masteroinut esikoislevyn tapaan Erik Martensson.

Suomalaissyntyisen kitaristin Ronald "Rolli" Forsmanin kipparoima yhtye myi vuonna 2022 julkaistun "That Your Eyes Won't See" -esikoisalbuminsa ensimmäisen painoksen loppuun nopeasti ja päätyi kotimaansa listoille, mikä oli upea yllätys myös bändille itselleen. Kun ensimmäinen albumi julkaistiin tämän vuoden alussa myös Japanissa, se päätyi Japanin Amazonin Hard and Heavy -myyntilistan kakkoseksi heti Judas Priestin vanavedessä.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< UEFA:n Mestarien Lii... Dexter-sarjamurhaaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova