Tuorein sisältö

Ulkoavaruuden etana riitelee ihmisvaimonsa kanssa: Landscape with Invisible Hand -näyte

18.08.2023 klo 22.40 | Luettu: 631 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Landscape with Invisible Hand on scifikomedia, jota on ilmeisen vaikea markkinoida. Allekirjoittanut katsoi kolme mainosta, ennen kuin mieleen juolahti, että leffasta on puhuttu aiemminkin. Käydään läpi tämä matka.

Kohtauskatkelma "Paddles Down" vie meidät hämmentävään tilanteeseen, jossa rapuetana vaikuttaa roolipelaavan itsetietoisen emännän aviomiestä.


Uusi traileri laajentaa tilannetta. Avaruusolennot elävät keskuudessamme. Mikseipä yksi tosiaan tahtoisi opiskella ihmisten perhe-elämää paikan päällä. Kyse ei ole rakkausliitosta, eikä lonkerotoiminta mene japanilaiselle reviirille.


Olemme kuitenkin yhä kuutamolla. Etana aviomiehenä ei ole leffan perusidea. Päähenkilöt ovat teinejä, jotka päättävät jakaa orastavan romanssinsa suorana lähetyksenä, koska avaruusolennot ovat valmiita maksamaan sellaisesta sisällöstä. Tilanne mutkistuu, kun romanssi kuihtuu ja teinit alkavat teeskennellä.

Avaruusolennot ovat rauhanomaisia, mutta niiden jakama teknologia on muuttanut maailman nopeasti, eikä monilla ihmisillä ole enää töitä. Leffa on siis aitoa, vertauskuvallista scifiä, vaikka örkkivitsit saattavat olla pelkkä mauste. Vanhempi traileri:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amaranthen ex-vokali... Liikkuvaa kuvaa Disn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova