Tuorein sisältö

Warner Music Nordic teki metallipitoisen diilin

07.01.2009 klo 10.27 | Luettu: 2407 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Warner Music Nordic/ADA Nordic on solminut jakelusopimuksen yhden kaikkien aikojen menestyneimmän metallimusiikkiin erikoistuneen levy-yhtiön, Nuclear Blastin kanssa. Warner Music Nordicin yhteydessä joulukuussa toimintansa aloittanut ADA Nordic jakelee tästä päivästä lähtien kaikkia Nuclear Blastin fyysisiä ja digitaalisia julkaisuja Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Norjassa ADA hoitaa kaikkien Nuclear Blastin digitaalisten tuotteiden jakelun.

Vuonna 1987 perustettu Nuclear Blast on eräs menestyneimmistä ja arvostetuimmista riippumattomista levy-yhtiöistä. Toimistoja Saksassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa pitävä Nuclear Blast on pitkän taipaleensa varrella onnistunut löytämään ja kasvattamaan lukuisista yhtyeistä maailmanlaajuisia menestystarinoita raskaan musiikin saralla.

- Tämän vuoden julkaisulista on täynnä julkaisuja menestyneiltä yhtyeiltä sekä uusilta nousevilta tähdiltä. Deathstars, Hammerfall, Sonata Artica, Amorphis,Anthrax, Epica, Gottahard, Dimmu Borgir, Soilwork ja Immortal ovat vain muutamia nimiä joiden suhteen meillä on isot odotukset vuonna 2009. Olemme innoissamme yhteistyöstä ADAn kanssa ja heidän maailmanluokan jakelusta kun suunnistamme kohti Nuclear Blastin ehkä historian parasta vuotta, toteaa Nuclear Blastin jakelujohtaja Yorck Eyesel.

ADA on Yhdysvaltojen suurin musiikkijakeluyhtiö, joka on jo vuodesta 1993 tullut tutuksi maailman parhaimpien riippumattomien levy-yhtiöiden jakelijana. ADA Nordicin tarjoamiin palveluihin kuuluu mm. fyysisten ja digitaalisten tuotteiden myynti, markkinointi, valmistus sekä sykronisointi –ja lisensointisopimukset. Suomessa ADA toimii Warner Music Finlandin yhteydessä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Deep Purple-jäsen ty... Radio Rock lähettää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova