Tuorein sisältö

Deep Purple-jäsen tyrmää Metallica-rumpalin Purple-haaveet

07.01.2009 klo 10.05 | Luettu: 5562 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Deep Purple-kosketinmies Jon Lord on kommentoinut nettisivuillaan Classic Rock-lehden haastattelusta virinnyttä keskustelua Metallican Lars Ulrichin mahdollisesta kiinnityksestä David Coverdalen johtaman Deep Purple-kokoonpanon uudelleen koottavaan miehistöön (V2.fi-uutinen).

Deep Purplen kokoonpano vuodelta 1973 eli Coverdale, Glenn Hughes, Ritchie Blackmore, Ian Paice ja Jon Lord ovat mediatietojen mukaan kiinnostuneita lähtemään kiertueelle mutta Ian Paice on kiinni Ian Gillanin johtamassa Deep Purplessa. Jon Lordin kommentti Lars Ulrichin tuurausmiestarjoukseen on selkeän tyrmäävä.

- En voi edes kuvitella sitä (reunion-kokoonpanoa) ilman Ian Paicen mukanaoloa.

Lordin mukaan asia vaikuttaa lähinnä villiltä spekuloinnilta. Mies kertoo pitävänsä Larsista ja tämän suuresta innostuksesta Deep Purplea kohtaan. Lord toteaa koko Coverdale-Purplen uudelleentulemisen olevan vain hyvä idea, kukaan ei ole pyytänyt Lordia mukaan.

- Olen vain puhunut julkisuudessa bändi-idean hyvistä ja huonoista puolista. Ja muuten, en ole vetäytynyt eläkkeelle.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< King Diamond ampuu a... Warner Music Nordic ... >

Keskustelut (4 viestiä)

Rumpalipoeka

07.01.2009 klo 15.07

Lord puhuu silkkaa asiaa, vaikka ei ehkä viitsikään sanoa julkisesti sitä, minkä kaikki jo tietävät: Ulrich ei osaa soittaa rumpuja.
lainaa
PurplePeopleEater

07.01.2009 klo 16.14

Onhan Deep Purple ollut vuosien varrella mahdollinen ilman Gillania, Coverdalea, Blackmorea, jopa ilman Jon Lordia, miksei siis myös ilman Ian Paicea?

Itse kuitenkin olen sitä mieltä, että Purple olisi pitänyt kuopata jo aikapäiviä sitten. Viimeistään silloin kun Blackmore jätti bändin viimeisen kerran, mutta toisaalta, eipä noiden vanhojen pappojen bändistä ole haittaakaan minulle ollut. Tehköön siis mitä lystäävät.
lainaa
Shades

07.01.2009 klo 20.55

En ole samaa mieltä Purplen kuoppaamisesta heti Blackmoren lähdettyä. Morsen aikana on tehty paljon relevanttiakin materiaalia (kuten Purpendicular). Nyttemmin vauhti on hiipunut, ja ilman Lordia bändi ei enää tunnu samalta.

Mutta Larsia en soisi tuurajaksi edes Eläkeläisiin.
lainaa
Timppa

08.01.2009 klo 21.57

Aiemmat kommentoijat eivät ilmeisesti ole käyneet Purplea
viime vuosina katselemassa ;eikä Rapture to the deep levyäkään ole ilmeisesti kuunneltu. Viimeisin levy on
mielestäni 2000 luvun Maschine head ja todella hyvä .
Morse ja Airey uruissa vetävät levyllä ja keikalla komeasti. Bändi on minusta keikalla tänäpäivänä parempi kuin silloin kun Blackmore/Lord kokoonpanon viimeisiä keikkoja soiteltiin.

Kyllä minuakin kylmäsi kun kuulin Lordin jääneen pois ,mutta
Don Airey on myös urkuri isolla H:lla.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova