Tuorein sisältö

Game of Thrones -sarja Ten Thousand Ships on todennäköisesti tulossa, ellei studio ala pihistelemään

13.06.2024 klo 18.40 | Luettu: 390 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Game of Thrones -maailmaan sijoittuva tv-sarja Ten Thousand Ships on hengissä yhä tai jälleen. Suunnitelma oli hyllyllä jonkin aikaa, mutta ulkopuoliset eivät tietenkään tiedä täsmälleen, mitä kulissien takana milloinkin tapahtuu.

Maailman luoja George R.R. Martin kertoo nauttivansa yhteistyöstä näytelmäkirjailija Eboni Boothin kanssa. Booth on värvätty työstämään uutta pilottijaksoa Ten Thousand Ships -sarjalle. Martin kertoo, että kaikki ovat innoissaan, mutta se on ratkaisematta, miten tv-sarja maksaa ne laivat ja muut jutut kuten jättiläiskilpikonnat ja sadat lohikäärmeet.

Aiheena on Nymerian kuningatar, jonka koko kansa päätyy harharetkille kuten Mooseksen johtamat juutalaiset tai Troijan sodasta selviytynyt Odysseus. Hienoinen ero on se, että tällä kansalla on 10 000 laivaa.

Game of Thrones -sarjoja on kehitteillä läjäpäin, eikä jokaisen ole edes tarkoitus valmistua. Mitään sarjaa ei siis kannata pitää varmana juttuna ennen kuin ensi-ilta on asetettu. Jon Snow -sarja hyllytettiin tänä keväänä. A Knight of the Seven Kingdoms -sarja alkaa ensi vuonna.

Kuva on Game of Thrones -jaksosta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jättihitin 'Ihanuute... Marvelin kirottu Bla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova