Tuorein sisältö

Marvelin kirottu Blade-kierrätys menetti jo toisen ohjaajan

13.06.2024 klo 19.45 | Luettu: 577 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Wesley Snipesin tähdittämät Blade-elokuvat näyttivät suuntaa 2000-luvun supersankarielokuville tilanteessa, jossa supersankarileffan määritelmä oli Batman & Robin. Ensimmäisessä osassa (kuvassa) mm. nähtiin bullet time -kohtaus vuotta ennen The Matrixia.

Uutta versiota on kehitelty jo viiden vuoden ajan. Mahershala Ali on kiikkunut pääroolissa yhtä kauan, mutta huhujen mukaan hän on turhautunut ja hänen lähtönsä on ollut lähellä. Kaksi ohjaajaa on jo lähtenyt kävelemään. Bassam Tariq (Mogul Mowgli) oli mukana vuosina 2021-2022. Hänen korvaajakseen palkattu Yann Demange (White Boy Rick) on jättänyt projektin nyt.

Edellinen aiheeseen liittyvä uutinen oli se, että Ali on lupautunut mukaan seitsemänteen Jurassic Park -elokuvaan. Sen ja Bladen on määrä valmistua ensi vuonna, joten kummankin kuvauksilla on jo kiire.

Blade-uusinta on tiettävästi käynyt läpi monia muutoksia. Ali heitti pari sanaa Bladena Eternals-leffan lopputekstikohtauksessa, mutta häntä ei nähty, joten sitä voidaan arvailla, onko tiimi päässyt edes puvusta sopuun.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -sar... Vuoden kolmas mielik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova