Tuorein sisältö

"Uudenlainen" Jurassic Park ei kuulosta järin tuoreelta tässä vaiheessa

13.06.2024 klo 21.15 | Luettu: 2400 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kaikki Jurassic-leffat tekevät voittoa, mutta Park- ja World-trilogioiden ensimmäiset osat tienasivat eniten ja viimeiset osat vähiten. Kolmas kierros alkaa kesällä 2025.

Uudella leffalla ei ole vielä nimeä. Alusta saakka viljellyn väittämän mukaan tiedossa on jotakin uutta. Variety-sivuston kuuleman löyhän juonikuvauksen mukaan kyseessä on "täysin tuore" näkemys, joka "aloittaa uuden Jurassic-ajan"... ja kertoo kolmesta aikuisesta ja kolmesta teinistä, jotka eksyvät dinosaurussaarelle. Leffan työnimi on Jurassic City.

Jos tuo kuulostaa tuoreelta, olemme unohtaneet ennen World-trilogiaa liikkuneen juorun, jonka mukaan neljäs leffa kertoo dinosauruskommandoista, joiden älykkyyttä on paranneltu. World-trilogia yritti tehdä vähän muutakin kuin pistää ihmiset juoksemaan dinosauruksia pakoon pöheikössä, mutta se on selvästi saagan mukavuusaluetta.

Leffa valmistautuu aloittamaan kuvaukset Thaimaassa. Ainakin näyttelijät ovat uusia: mukana ovat mm. Scarlett Johansson, Mahershala Ali ja Rupert Friend. Käsikirjoituksesta vastaa ensimmäisen Jurassic Parkin kirjoittanut David Koepp. Uusi ohjaaja Gareth Edwards tunnetaan mm. elokuvista Rogue One: A Star Wars Story ja The Creator.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vuoden kolmas mielik... Sideways-festivaalin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova