Tuorein sisältö

Blue Beetle on viime vuoden DC-floppeja, mutta tiedossa on animoitua ja ehkä näyteltyäkin jatkoa

15.06.2024 klo 10.40 | Luettu: 474 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


DC:n elokuvauniversumi on kokemassa lähes täydellisen remontin. Yksi mystinen lausunto on se, että Superman (2025) on uuden jatkumon ensimmäinen kokonainen elokuva, mutta Blue Beetle (2023) esitteli uuden jatkumon ensimmäisen uuden hahmon. Näin väitettiin ennen kuin Blue Beetle floppasi, mutta tämä vaikuttaa yhä pitävän paikkansa.

Cobra Kai -tähti Xolo Maridueña näytteli Blue Beetleä, joka on elokuvassa Spider-Manin ja Iron Manin välimuoto, jonka voimahaarniska on peräisin avaruudesta. Sarjakuvissa on nähty monia muitakin versioita.

Leffaversio jatkaa seikkailuita animaatiosarjassa. Näyttelijöiden kanssa neuvotellaan yhä, mutta se on yksi uuden DC-jatkumon periaatteista, että näyttelijät jatkavat rooleissaan animaatioissa. Sisäpiirilähteiden mukaan animaatiosarja saattaa johtaa Maridueñan paluuseen isolle kankaalle.

Blue Beetle on pääosin itsenäinen elokuva, jonka tekeminen alkoi ennen remonttisuunnitelmaa. Siksi "remonttitiimi" ei ota siitä täyttä vastuuta, vaikkei heillä myöskään ole tarvetta lakaista sitä maton alle. Lipputuloista päätellen uutta leffaa ei missään nimessä kannata tehdä, mutta hahmo ja nuori Maridueña ovat sen verran suosittuja, että saattaa olla fiksua tuoda hahmon tämä versio tiimielokuvaan.

Enemmän ja vähemmän suorista lausunnoista päätellen uusi DC-jatkumo ei sano suoraan, että jokin vanha juttu tapahtui täsmälleen siten kuin se tapahtui, mutta jos jonkin vanhan jutun pohjalle on kätevää rakentaa, uusi jatkumo ei keksi pyörää uudestaan, vaan luottaa katsojien ymmärrykseen. Sarjakuvat toimivat juuri niin: tietyt jatkumot ovat vuosikymmeniä vanhoja, mutta aina välillä jokin "kosminen tapahtuma" modernisoi valikoidut asiat tai palauttaa ne ennalleen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica soitti Lar... Steven Spielbergin m... >

Keskustelut (1 viestiä)

ngosnfkqnfenbd

15.06.2024 klo 11.29 1 tykkää tästä

ja noita sarjakuvia ei ymmarra tai seuraa kuin muutaman tuhannen rillipaan joukko mcunkin luvut romahtelevat osin just syysta et ei multiversumtouhua jaksa edes yrittaa seurata muuta kun suurimmat fanit jotka kuitenkin vaan valittaa huonoudesta tavikset luovutti jo ajat sitte katselusta ei hyvin mee gunninkaan sarjalla kun jo nyt ihan sekamelska
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova