Tuorein sisältö

Paholainen pukeutuu Pradaan on viimein saamassa jatko-osan

09.07.2024 klo 16.00 | Luettu: 571 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Komedia Paholainen pukeutuu Pradaan (The Devil Wears Prada) oli iso hitti vuonna 2006. Elokuva perustui Lauren Weisbergerin romaaniin, joka on leffan jälkeen saanut jatko-osat Revenge Wears Prada ja When Life Gives You Lululemons, mutta leffan jatkoa on saatu odottaa, vaikka asianomaiset ovat aika ajoin ilmaisseet kiinnostuksensa.

Leffan käsikirjoittaja Aline Brosh McKenna on nyt palkattu uuden elokuvan kirjoittajaksi. Näyttelijöistä ei puhuta vielä, mutta alustavien tietojen mukaan Meryl Streepin ja Emily Bluntin hahmot ovat mukana.

Streepin hahmo Miranda Priestly on muotilehden paholaismainen päätoimittaja. Jatko-osa huomioi sen, että lehtialalla menee nykyään huonosti, joten Priestly on epätoivoinen tavoitellessaan luksusbrändin mainosdiiliä. Neuvottelupöydästä hän löytää entisen avustajansa Emily Charltonin eli Bluntin hahmon.

Ensimmäisen osan keskeisiin hahmoihin lukeutui myös Anne Hathawayn näyttelemä Andy Sachs, joka oli aloitteleva toimittaja ja kala kuivalla maalla muotipiireissä.

Streep sai roolillaan Oscar-ehdokkuuden.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porvoon Viinijuhlat ... Gladiaattori II -tra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova