Tuorein sisältö

Britannian pahat pojat - oikeus määräsi Boy Georgen kämppäkamun pihalle!

12.01.2009 klo 15.10 | Luettu: 2275 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kasaritähti ja Culture Clubin laulaja Boy George on joutunut häätämään kaverinsa - oikeuden vaatimuksesta. Pahat pojat olivat liian pahoja yhdessä?

Boy George oli juuri otsikoissa pahoinpitelytapauksen johdosta, jossa tähti sitoi vastoin seksikumppaninsa tahtoa tämän ketjuilla seinään ja pahoinpiteli avutonta miestä. Tuomio on tulossa myöhemmin.

Häätötapaus koskee taas Anthony Marnoch-nimistä julkkis-DJ:tä, joka sai kaveriltaan Boy Georgelta väliaikaisen asuinpaikan. Marnoch odottaa tuomiota väitetyssä lapsenraiskaustapauksessa. Mies on takuita vastaan vapaudessa ja on viettänyt aikaa Boy Georgen asunnolla. Mies on myös merkinnyt viranomaisille olinpaikakseen Georgen kämpän.

Kuultuaan tapahtuneesta oikeuden tuomari piti asiaa hyvin sopimattomana. Kaksi tuomiota odottavaa "pahaa poikaa" samassa osoitteessa oli liikaa...

DJ Fat Tonyn eli Anthony Marnochin väitetään raiskanneen 12-vuotiaan pojan yleisessä vessassa. Mies ehti punkata Boy Georgen luona joulukuun 12 päivästä lähtien.

Kohusanomalehti The Sun sai asian tietoonsa ja paljasti pahojen poikien asumisjärjestelyt.

Boy George vetosi kaveriapuun. DJ Fat Tony pääsee käymään läheisessä sairaalassa syöpähoidoissa, kätevästi tähden asunnolta.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Robbie Williams vie ... Pekka Streng julkais... >

Keskustelut (1 viestiä)

JanZa

Rekisteröitynyt 30.10.2008

12.01.2009 klo 16.46

hyi vittu! ampukaa molemmat.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova