Tuorein sisältö

Samuel L. Jackson ulos Marvelin leffauniversumista?

14.01.2009 klo 22.11 | Luettu: 2842 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Samuel L. Jackson näytteli S.H.I.E.L.D. -agentti Nick Furya hittielokuvassa Iron Man; kohtaus tosin kesti vain sekunteja, ja se nähtiin lopputekstien jälkeen. Nick Furyn odotetaan esiintyvän myös elokuvissa Iron Man 2 ja The Avengers, sekä mahdollisesti muissa samaan jatkumoon sijoittuvissa elokuvissa, jotka Marvel Studios tuottaa.

Jackson ei kuitenkaan ole varma, tahtooko Marvel hänen jatkavan. Jacksonin mukaan isot sopimusneuvottelut ovat juuri kaatuneet. Sopimusta ei Jacksonin mukaan tahdota solmia Marvelin taloudellisen tilanteen vuoksi.

Marvelin vastaus Jacksonia haastatelleelle sanomalehdelle on "ei kommentteja käynnissä olevista neuvotteluista". Lehti myös arvailee, että ehkä julkinen voivottelu on osa Jacksonin omaa neuvottelutaktiikkaa.

Molempien Iron Manien ohjaaja Jon Favreau on toivottanut Jacksonille onnea, sillä näyttelijälle/hahmolle ollaan kirjoittamassa materiaalia.

Marvelin Ylivertaiset-sarjakuvissa Nick Fury näyttää Samuel L. Jacksonilta, minkä Fury itsekin tietää.

Lähde: LA Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nettisaippuassa muka... Britannian vanhin he... >

Keskustelut (2 viestiä)

Huoh

15.01.2009 klo 07.32

Hyvä. Toivottavasti laittavat maailman parhaan näyttelijän Will Smithin ja jonkun sen kersoista tilalle.
lainaa
Doomer

15.01.2009 klo 18.24

Nick Fury on kyllä valkoinen äijä eikä mikään musta siis oli ainakin ennen kultasina Marvel vuosina sekä Marvel Ultimate Alliance videopelissä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova