Tuorein sisältö

Alelaarista nostettiin listanimiä

22.01.2009 klo 12.50 | Luettu: 1765 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Virallinen albumilista näyttää lievästi oudolta. Syynä on levyale, jonka ansiosta useat vanhemmat albumit ovat tehneet reippaan listanousun tai tulleet uudelleen kuvioihin.

Hanna Pakarista alennettu hinta ei auttanut. Hannan uutta albumia Love In a Million Shades on myyty alennettuun hintaan julkaisusta lähtien mutta albumi ei saavuttanut mitalisijoja. Ensimmäisen viikon listasijaksi muodostuu seitsemän.

Happoradion Kaunis Minä tekee listahyppäyksen kultasijalle. Vielä suuremman loikan ottaa sijalta 20 hopeapaikalle noussut Duffy. Kolmannelta sijalta löytyy ilman alemyynnin voimaa Metallica.

Kings Of Leon ja Pink hyppäävät parikymmentä sijaa ylöspäin. Uudelleen listalle ilmestyvät mm. Slipknot, Melkein vieraissa: nimemme on Dingo, Egotrippi, Whitney Houston-kokoelma, Bo Kaspers Orkester ja Scars On Broadway.

Uutuuksista Hannan lisäksi listoilla juhlivat Christina Aquileran Keeps Gettin' Better - A Decade of Hits (sijalla 9.), Pelle Miljoonan Olen kaunis - kaikki laulut (paikalla 10.), Sielun Veljien Kansan Parissa 2 (28.), ja Within Temptationin Black Symphony (sijalla 32.)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< No Doubt, Paramore j... Johnny Winter Suomee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova