Tuorein sisältö

Johnny Winter Suomeen, Thorogood jättää väliin

22.01.2009 klo 15.19 | Luettu: 1805 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kitararockin ja –bluesin eläviin legendoihin lukeutuva Johnny Winter saapuu konsertoimaan Helsinkiin kesäkuussa. Winter nähdään Finlandia-talossa Helsingissä keskiviikkona 3. kesäkuuta. Lipunmyynti Johnny Winterin konserttiin on jo alkanut Menolipussa, Lippupalvelun lippukaupoissa ja puhelinpalvelussa myynti käynnistyy maanantaina 26.1. Liput maksavat 54 ja 59 euroa.

Samalla joudutaan valitettavasti ilmoittamaan, että toukokuuksi Helsinkiin suunniteltu kitaristi George Thorogoodin konsertti joudutaan peruuttamaan. Thorogoodin kiertueaikataulu on muuttunut, ja hän on perunut myös muut Pohjoismaiden konserttinsa. Konserttijärjestäjä Eastway yritti tarjota Thorogoodille muita esiintymisajankohtia, mutta niitä ei tällä kertaa saatu vahvistettua.

Thorogoodin konserttiin lipun ostaneet voivat vaihtaa lippunsa 15. helmikuuta mennessä Johnny Winterin konsertin suoraan 54 euron hintaisiin lippuihin tai viiden euron lisämaksulla 59 euron hintaisiin lippuihin. Vaihtoehtoisesti liput voi palauttaa lippukauppoihin alkuperäiseen konserttipäivään mennessä.

Yhdysvaltain Teksasissa helmikuussa 1944 syntynyt Johnny Winter on lukuisin palkinnoin kunnioitettu kitaralegenda. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1968 ja on sen jälkeen kuulunut alansa soittajien ykköskaartiin. Johnny Winterin viimeisin albumi, I’m A Bluesman, ilmestyi vuonna 2004.

Winter esiintyy myös Sweden Rockissa kesäkuun alkupäivinä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alelaarista nostetti... Oscar-ehdokkaat 2008... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova