Tuorein sisältö

Suomen Euroviisukarsinnassa ratkaisun paikka

30.01.2009 klo 09.00 | Luettu: 1879 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen euroviisukarsinta huipentuu lauantaina 31. tammikuuta järjestettävään finaalitapahtumaan. Suora lähetys Tampereen messu- ja urheilukeskuksesta alkaa TV2:ssa ja Radio Suomessa klo 20.00.

Suoran lähetyksen aluksi käydään jatkokarsinta, jossa kohtaavat alkukarsinnoissa pudonneet kuusi esitystä. Toisen mahdollisuuden saaneet kutsuartistit ovat esiintymisjärjestyksessä Passionworks feat. Tony Turunen, Tiara, Riikka, Vink, Janita ja Sani. Katsojat äänestävät heistä kaksi finaaliin.

Finaalissa ovat vastakkain alkukarsintojen voittajat sekä toisesta mahdollisuudesta jatkoon äänestetyt esitykset. Finaalin esiintymisjärjestys on Kwan, Jari Sillanpää, Signmark feat. Osmo Ikonen, Tapani Kansa, Waldo's People ja Remu.

Finaaliäänestys on kaksivaiheinen. Ensimmäisellä äänestyskierroksella kolme eniten puhelin- ja tekstiviestiääniä kerännyttä esitystä etenee ns. superfinaaliin. Superfinaalissa äänestetään karsinnan lopullinen voittaja ja Suomen edustaja Moskovan Euroviisuihin kolmen ehdokkaan joukosta.

Lähde Yle/Euroviisut


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tarja Turusen uudell... Madonnan kotisivut v... >

Keskustelut (1 viestiä)

arto

31.01.2009 klo 20.34

miesjontaja ehdottomasti vaihdettava sopii ehkä radioon mutta ei omaa minkäälaista tv esiinyjän taitoa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova