Tuorein sisältö

Jenkkirokkari hermostui fanisivuston toimintaan, lakimiehet asialle!

10.02.2009 klo 09.32 | Luettu: 1810 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Boston Globen mukaan menneiden vuosien mahtirokkarin Bostonin päämies Tom Scholtz on saanut tarpeekseen fanisivustonsa toiminnasta. Scholtz on kokenut hyvin loukkaavana sivuilla vellovan fanikeskustelun, jossa mustamaalataan rokkaria mm. entisten ja nykyisten bändikamujen huonosta kohtelusta. Myös Scholtzin vaimo Kim on saaanut osansa loanheitosta.

George Gouldsmith perusti ensin vuonna 2005 Boston Rocks-nimisen faniyhteisön. Mies laitti homman pakettiin sivuston jäsenten alkaessa asiattoman kinastelun. Suurena fanina Gouldsmith perusti kuitenkin uuden fanisivuston nimeltään CoolTheEngines.

Tom Scholtz on ottanut yhteyttä lakimiehiinsä saadakseen loukkaavan toiminnan loppumaan. Gouldsmith on saanut lakimiehiltä viestejä, joiden mukaan loukkaavaan kirjoitteluun on puututtava - muuten seurauksena on tuntuvat vahingonkorvaukset ja todennäköisesti vierailu oikeudessa. Sivuston ylläpitäjää syytetään vääristellyn ja ilkeämielisen keskustelun sallimisesta fanisivuston rekisteröityjen jäsenten toimesta. Loukkaavaan kirjoitteluun ei ole puututtu vaatimuksista huolimatta.

Boston Globen mukaan Gouldsmith aikoo sulkea sivuston. Homma on käynyt liian stressaavaksi...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Autohullulle kansall... Jackass-tähti tanssi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

voivoi

10.02.2009 klo 10.19

Tuohan se ongelma on kaikilla keskustelupalstoilla. Jos homma vähänkään kasvaa, tarvitaan kymmeniä henkiä moderointiin. Tolloja kirjoittajia löytyy aina. Takuuvarmasti.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova