Tuorein sisältö

Van Damme tahtoo piestä poikaansa Bloodsport 2:ssa

11.02.2009 klo 09.34 | Luettu: 3332 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jean-Claude Van Damme suunnittelee jatkoa läpimurtoelokuvalleen Bloodsport. 1988 valmistunut Bloodsport on jo saanut jatko-osia, mutta Van Damme ei ole niissä näytellyt.

"Aiomme tehdä Bloodsport kakkosen. Ja tahdon tehdä sen erittäin kypsällä tavalla, jossa tämä tyyppi Bloodsportista on täysi pummi, joka ehkä pahoinpitelee poikaansa", Van Damme kertoo.

Vaikka Van Dammen tavallista vakavampi elokuva JCVD on kerännyt mainetta, elokuvastudio ei ole juhlinut miehen uutta ideaa.

"He sanoivat minulle, 'ei, ei, ei! Et voi tehdä Amerikassa elokuvaa, jossa isä pieksee poikaansa! Se on väärin. Etkä voi olla huumeita käyttävä karatea ja muuta sellaista harrastava tyyppi'. Ja minä sanoin, 'Miksi? Miksen? Kertokaa miksen?'."

Van Damme ei usko (enää) kaavamaiseen tapaan, jolla elokuvamaailmassa pärjätään. Van Damme tahtoo näyttää kansalle jotain aitoa.

Lähde: Total Film

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensimmäiset 5 minuut... Live Nation haluaisi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mauno

11.02.2009 klo 14.01

No mikä ettei, vaikka olekaan tullu katottua oikein noita Damme uusimpia 1€ budjetilla tehtyjä leffoja. JCVD:n vois kyl katsoa joku päivä ihan mielenkiinnosta jos kerran kehuttu on.
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

11.02.2009 klo 21.00

Bloodsportti oli joskus kova sana, vaikka suomiversio oli raiskattu tökeröllä leikkelyllä melkein piloille. Bloodsportti teki saman "dim mak"ille mitä Karate Kid teki kurkipotkulle ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova