Tuorein sisältö

Live Nation haluaisi eroon festarivieraiden seteleistä, Download testikenttänä

10.02.2009 klo 23.26 | Luettu: 3257 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Isossa-Britanniassa Donington Parkissa juhlittava Download-festivaali saattaa muuttua rahattomaksi tilaisuudeksi. Live Nation suunnittelee käteisen korvaamista ladattavilla rannekkeilla.

Oletko törmännyt samaan ongelmaan, käteinen loppuuu kesken festarin! Pankkiautomaatti jossain keskustassa, pankkikortti ei kelpaa ja jano on kova. Live Nation ajattelee juuri SINUN parastasi.

Ranteeseen tuleva "älynauha" on ratkaisu ongelmiin. Voit ladata haluamasi summan ja näin juoma-ja muut ostokset hoituvat festarialueella ilman käteistä.

Live Nationin mukaan tekniikka on jo käytössä. Dowload-festari olisi hyvä kokeilupaikka suuren ulkoilmafestarin tarkoituksiin. Tarkoitus olisi kokeilla järjestelmää pienemmässä mittakaavassa tulevalla festarilla.

Ranneketta pystyisi lataamaan internetin kautta ja vaikkapa rahapulaan joutuneen nuorukaisen äiti voisi siirtää jälkikasvulleen lisää pelimerkkejä.

Download julkisti myös ensimmäisiä esiintyjänimiä. Slipknot, The Prodigy, Mötley Crüe, Korn, Devildriver ja Dragonforce ovat mukana ensi kesän festareilla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Van Damme tahtoo pie... Unkarin Euroviisun v... >

Keskustelut (3 viestiä)

samu

Rekisteröitynyt 07.07.2008

11.02.2009 klo 09.43

Miksi rannekkeet? Miksei vaan nopeasti toimivia luottokortti/electron lukijoita?
Suomessa ainakin alkaa kaikilla olla jo se sirullinen kortti lompakossa.
lainaa
luupää

11.02.2009 klo 10.19

Ehkä on ajateltu kesafestareiden sään olevan aina niin lämmin, ettei porukoilla ole vaatetuksen vähyyden vuoksi pahemmin taskuja.
lainaa
Zenrich

Rekisteröitynyt 23.07.2007

11.02.2009 klo 11.58

Niin ja tuolla Downloadissa hukkuu niitä lompakoitakin varmaan satoja joka vuosi..
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova