Tuorein sisältö

Finnkinolle kymmenen uutta 3D-salia

13.02.2009 klo 18.45 | Luettu: 4381 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaikkiaan kymmenen uutta Finnkinon salia saa helmi-maaliskuussa 3D-elokuvien vaatimat vermeet. Jo tästä perjantaista alkaen 3D-elokuvaa Bolt voidaan katsoa Helsingissä, Vantaalla, Jyväskylässä ja Turussa, kun muissa kaupungeissa pyörivät perinteiset versiot. Oulu, Lahti ja Tampere ovat saamassa uuden ulottuvuuden.

"Finnkino haluaa toimia tiennäyttäjänä ja edetä 3D-aallossa kansainvälisessä tahdissa, parasta saatavilla olevaa teknologiaa hyödyntäen", kertoo markkinointijohtaja Reijo Jämes. "Luonnollisesti tekniikka ei ole itsetarkoitus vaan väline yhä huikeampien elokuvaelämyksien takana."

"3D-tekniikka on edennyt valtavin harppauksin, ja siten kokemus on valovuosien päässä entisaikojen pahvisilla laseilla katsotuista versioista", Jämes jatkaa. "Esimerkiksi Finnkinolla elokuvat katsotaan perinteisten 3D-lasien sijaan älykkäillä aktiivilaseilla, jotka synkronoivat kuvan samanaikaisesti elokuvaprojektorin kanssa."

Loppuvuoden 3D-elokuvia ovat Möröt vastaan muukalaiset, Scar, Coraline, Ice Age III, G-force, Up – kohti korkeuksia, Christmas Carol, Planet 51 ja James Cameronin odotettu Avatar.

Lähde: Finnkino


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< George Lucas vs. ihm... Peter Gabrielin osit... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mi5

15.02.2009 klo 11.18

No kait se on hyvä että pysyy tahdissa kun näyttäis melko pitkälti pitävän monopoliasemaa suomessa.
lainaa
Jeajah

15.02.2009 klo 11.25

Joo-o, lehdistötiedotteiden julkaisemista "uutisina" taas... 3D-leffat ovat olleet jo peruskauraa ainakin Hämeenlinnassa ja Joensuussa. Finnkino tulee siis jälkijunassa.. :P
lainaa

Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova