Tuorein sisältö

Frostbite-metallitapahtuman nousu, uho ja tuho

14.02.2009 klo 17.51 | Luettu: 12090 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lahdessa viikko sitten järjestetty Frostbite kuivui pahasti kiville. 18-vuotiaan festarinjärjestäjän rahat loppuivat ennen festarin alkua. Etelä-Suomen sanomien mukaan tapahtumaa järjestänyt Tyranus Music Ky on haettu konkurssiin Lahden käräjäoikeudessa.

Velat kaatuvat 18-vuotiaan Aleksi Winsténin maksettaviksi. Yhtiöllä on lähes 250 000 euron velat, varoja vain 66 000 euron verran.

Suurieleinen metallifestari tavoitteli kuuta taivaalta, pääesiintyjät peruivat tulonsa, yleisötavoitteista jäätiin ja paikalle saapunut kansa vaatii rahojaan takaisin (V2.fi-uutinen).

Lue Tuhma.fi:n hyytävä raportti Frostbite-tapahtumasta.

"Bändeille maksetut keikkapalkkiot olivat monesta lähteestä tulleen tiedon mukaan suhteettoman korkeita normaaliin hintatasoon nähden. Puhuttiin jopa kaksinkertaisista taksoista mikä alkoi selittää sen, että ylipäätään yhtyeitä tähän varmasti jo ammattilaisen nokkaan etukäteen haiskahtavaan tapahtumaan oli vaivautunut tulemaan".

Frostbite-metallifestarit muuttuivat kaaokseksi (Lumonetti.fi)

Imperiumi.netin foorumissa tapahtumaa on puitu jo viikon verran.

Loppuun vielä huumorin poikasta, vakavasta asiasta...

Frostbite-parodia

Failbite.info



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oppivelvollisuus est... Metallimessut onnist... >

Keskustelut (3 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

14.02.2009 klo 19.19

Tässähän olisi jo aineksia elokuvaan. Wayne's World kakkonen taisikin tehdä sen jo, mutta onnistuneella lopputuloksella. Elokuvassa "If you book them, they will come" taitaa toimia, mutta ei todellisuudessa. Todellisuudessa tälläinen festareiden järjestely koostuu niistä kaikista jännistä "nippeleistä" mitä pitää ottaa huomioon.

Vuosien päästä koko festari on kulttikamaa. Eli pää pystyy moisilla vierailleet...(jäjestäneet, esiintyneet, sijoittaneet), sillä ainahan voitte kertoa tarinoita lapsillenne että isä/äiti on vanha Frostbite-veteraani ;)

Kumma että noinkin iso tapahtuma meni noin pitkälle. Ihme että joku taho ei huomannut viheltää peliä poikki. Suomi on kesäisin hullujen tapahtumien luvattu maa, mutta tässä tapauksessa hullua oli yrittää moista tapahtumaa talvella yksin vailla kokemusta noinkin ison skaalan tapahtuman järjestelystä.

Mutta eipä lyödä lyötyä. Jos seuraava kerta tulee niin luulisi että järjestäjä sai tästä tapahtumasta opin jos toisenkin. Tosta pääsee enään ylöspäin.
lainaa
Frostbiten_uhri

14.02.2009 klo 19.33

Kyllähän tämä hurjalta kuulostaa, että noin nuorena jo vajaan kahdensadantuhannen velat. Eikä kukaan estänyt poikaa. :/

Heh, pistin palautelomakkeella kyselyä tonne failbaittiin et pääsiskö soitteleen. Hauska vastaus tuli :)

lainaa
XxX

15.02.2009 klo 16.44

"Lamb of Godin jätkät nukku hallissa makuupussissa betonilattialla, kun ei oltu buukattu hotelleita. Safkaa ei ollut kellekään. Työntekijät alkoi omista rahoistaan makselemaan."

Erinomaisesti järjestetty tapahtuma.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova