Tuorein sisältö

Irlannin Euroviisun takana pohjoismaista väriä

21.02.2009 klo 20.10 | Luettu: 1376 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime vuonna Irlanti veti Viisuilun huumoriksi ja lähetti kisaan laulavan kalkkunan. Dustin The Turkey on maassa kotimaista Ransu Karvakuonoa vastaava nukkehahmo, tosin Dustin The Turkey on duetoinut monen laulajatähden kanssa. Niinhän siinä kävi, että homma meni suoraan toiletista alas.

Irlanti on valinnut toukokuiseen Moskovan Eurovisionin laulukisaan edustajaksi Sinead Mulvey & Black Daisy-kokoonpanon. Et Cetera-niminen siivu keräsi äänestyksessä lähes maksimipisteet. Neljä viidestä alueraadista palkitsi Mulveyn esityksen täysillä pisteillä. Lisäksi kappale voitti puhelinäänestyksen.

Irlannin euroviisun takana on todellinen EU-joukkio, kansainvälistä! Irlantilaisen Niall Mooneyn lisäksi tekijätiimissä ovat ruotsalainen Jonas Gladnikoff, tanskalainen Christina Schilling ja italialainen Daniele Moretti.

Dublinista kotoisin oleva Mulvey on tavoitellut Irlannin euroviisuedustuspaikkaa aikaisemminkin. Hän osallistui vuonna 2005 Irlannin euroviisukarsinnan virkaa hoitaneeseen You're A Star -kilpailuun.

Katso Irlannin viisutyrkky täältä.

Lähde YLE/Euroviisut


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paul Stanley ja Alic... Shrek Kävelee Eteenp... >

Keskustelut (2 viestiä)

Makko

22.02.2009 klo 14.31

Oisit sanonu skandinaavista väriä, kun Suomi kuuluu pohjoismaihin.
lainaa
LeCtUrE

Rekisteröitynyt 02.10.2007

22.02.2009 klo 19.09

Makko kirjoitti:
Oisit sanonu skandinaavista väriä, kun Suomi kuuluu pohjoismaihin.

Kuuluhan Ruotsi ja Norjakin pohjoismaihin. Jos haluttaisiin sanoa että siinä oli suomalaisia mukana nii ois sanottu että suomalaista väriä olis ollu mukana. Duh.
lainaa

Kirjoita kommentti


370


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova