Tuorein sisältö

Shrek Kävelee Eteenpäin -juoni paljastettu?

22.02.2009 klo 19.00 | Luettu: 3656 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hittianimaatio Shrekin kolmas jatko-osa eli Shrek Goes Fourth saa ensi-iltansa kesällä 2010. Erinäisten tahojen mukaan viimeisin juonitiivistelmä on tämä:

"Haastettuaan pahan lohikäärmeen, pelastettuaan kauniin prinsessan ja appivanhempiensa kuningaskunnan, mitä jätti voi tehdä? No, jos olet Shrek, sinusta tulee kesy koti-isä. Sen sijaan että hän pelottelisi kyläläisiä kuten ennen, Shrek jakelee vastentahtoisesti nimikirjoituksia heinähankoihin. Miten on käynyt jätin raivolle?

Haaveillessaan päivistä joina hän tunsi itsensä 'oikeaksi jätiksi', Shrek erehtyy solmimaan sopimuksen pehmeitä puhuvan Tittelintuuren kanssa.

Yhtäkkiä Shrek löytää itsensä kieroutuneesta, vaihtoehtoisesta kuningaskunnasta, missä jättejä metsästetään, Tittelintuure on kuningas ja Shrek ja Fiona eivät ole koskaan tavanneet. Shrek toivoo voivansa palauttaa kaiken ennalleen pelastaakseen ystävänsä ja valloittaakseen takaisin todellisen rakkautensa."


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Irlannin Euroviisun ... Inglourious Basterds... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ruuttu

22.02.2009 klo 19.37

Onpas halpaa juonenkehittelyä... Huomaa että juoni on vain huolimattomasti kyhätty jotta saataisiin taas yksi leffa väännettyä ja lisää rahaa...
lainaa
Laku

Rekisteröitynyt 07.01.2008

22.02.2009 klo 20.36

Ensimmäiset kaksi Shrekkiä oli loistavia, kolmaskin ihan oolrait. Tämän tekstin perusteella tämä olisi melko karmeeta huttua. Juoneen ei ainakaan ole hirveesti panostettu, mutta eiköhän toi ihan hauska silti ole..
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova