Tuorein sisältö

Pikakurssi rockjumaliksi haluaville, Slashin elämänkerta suomeksi

26.02.2009 klo 15.31 | Luettu: 2631 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aikamme palvotuimman kitarajumalan muistelmat antavat uuden merkityksen kliseelle "seksi, huumeet ja rock'n'roll”...

Guns N’ Rosesin kitaristina maailmanmaineeseen noussut Slash vietti nuoruutensa Hollywoodin kaduilla. Nuorukaisen maailma mullistui, kun hän ensimmäistä kertaa piteli käsissään isoäitinsä kitaranraatoa. Instrumentti antoi hänelle oman äänen ja sytytti elinikäisen intohimon.

Los Angelesista Slash löysi raakaa ja räkäistä musiikkia rakastavat bändikaverit. Heistä tuli Guns N’ Roses, yksi kaikkien aikojen suurimmista rockbändeistä, jonka räjähdysherkkyydessään uraauurtavat levyt tunnetaan nykyään kokonaisen aikakauden soundtrackeina.

Gunnareiden noustessa huipulle Slash taisteli demoneitaan vastaan, oli jatkuvasti itsetuhon partaalla ja pakeni todellisuutta seksiseikkailujen, huumeiden ja viinan avulla. Hän selvisi voittajana oikeusjutuista, katkaisuhoidoista, selkkauksista ja sikailuista ja löysi hardrockin superyhtyeestä Velvet Revolverista kunnianhimoaan tyydyttävän bändin.

”Minun on aina pitänyt saada tehdä asiat omalla tavallani. Soitan kitaraa omalla tavallani. Olen käynyt äärirajoilla omalla tavallani. Olen vetänyt itseni kuiville omalla tavallani. Ja olen edelleen täällä. Ansaitsenko olla, se onkin sitten kokonaan toinen juttu.”

Slashin julkaisee Like.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Cate Blanchettin syd... Porilainen muusikko ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

26.02.2009 klo 15.37

Kuka ihmeen Slash?
lainaa
Homer

Rekisteröitynyt 28.07.2007

26.02.2009 klo 18.49

Mahtavaa! Synttärilahjaksi täytyy kyseinen eepos pyytää.
lainaa

Kirjoita kommentti


162


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova