Tuorein sisältö

Warnerilta Likainen tusina supervoimilla

28.02.2009 klo 12.00 | Luettu: 2190 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC Comicsin supersankareita hallitseva Warner Bros. on virallistanut uuden DC-aiheisen elokuvan, joka ei kuitenkaan ole yksikään niistä odotetuista (Salama, Ihmenainen, uusi näkemys Teräsmiehestä, Batman 3). Oman elokuvansa saa ryhmä nimeltä Suicide Squad.

Suicide Squad seikkaili sarjakuvissa jo 50-luvun lopulla, mutta nykyinen konsepti kehitettiin 1987. Suicide Squad on ryhmä supersankareiden vangittuja arkkivihollisia, jotka valtio värvää suorittamaan tehtäviä, jotka ovat sankareille liian vaarallisia. Sekä tunnetut että tuntemattomat konnat joutuvat luopumaan pitkän aikavälin tavoitteista selviytyäkseen yksittäisistä operaatioista; palkkiona saattaa olla jopa armahdus.

Käsikirjoituksesta vastaa ahkera Justin Marks, jonka nimi on tuttu myös sellaisten tulevien / harkinnassa olevien elokuvien kuin Street Fighter: The Legend of Chun-Li, 20,000 Leagues Under the Sea, Voltron ja Masters of the Universe yhteyksistä.

Itsemurhatehtävää suorittavista kovanaamoista on tulossa buumi: myös Quentin Tarantinon Inglourious Basterds ja Sylvester Stallonen The Expendables istuvat lajityyppiin, jonka klassikko on Likainen Tusina.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porilainen muusikko ... Huumeisiin kaatunut ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova