Tuorein sisältö

Axl Rosen loanheittoon vastausta Slashin suunnalta

02.03.2009 klo 00.39 | Luettu: 3748 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Guns N' Rosesin Axl Rose innostui heittämään kunnolla kuraa ex-Gunnarikitaristi Slahsin silmille tuoreessa spinner.comin haastattelussa. Rose yltyi haukkumaan Slashia syöpäkasvaimeksi ja mediahuoraksi (V2.fi-uutinen).

Kitaristin vaimo Perla Hudson on MySpace-blogissaan vastannut Rosen hyökkäykseen. Lyhyessa kommentissaan hän ihmettelee Rosen rohkeuden puutetta - miksi mies ei tule sanomaan valituksiaan päin naamaa.

- Oletteko nähneet Axl Rosen suoltamaa vihaista paskaa koskien Slashia. Olisipa Rosessa tarpeeksi miestä puhua paskaa suoraan vasten kasvoja....luuseri!

Perlan blogiin vastanneet fanit ovat myös kummastelleet Axlin käytöstä. "Axl elää omalla planeetallaan", "Slashin ei pitäisi huomioida Axlin kypsymättömiä puheita, Axl tekee itselleen vahinkoa jokaisessa haastattelussaan", "Rosen purkaukset kuulostavat siltä, että joku haluaa pysyä otsikoissa"...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso neljän maan Eu... Street Fighter ja mo... >

Keskustelut (2 viestiä)

clown

02.03.2009 klo 07.11

Axl on joku 60-kiloinen kukkakeppi eikä uskalla oikeassa elämässä edes liikkua ulkona ettei kompastu ja toinen punaisista hiuksista katkea.
lainaa
JanZa

Rekisteröitynyt 30.10.2008

02.03.2009 klo 12.27

Axl on itse täys Mediahuora ja pelkuri. Axl on maailman suurin neiti! Antti Tuiskukin on rankempi entä Axl!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova