Tuorein sisältö

Disney suunnittelee lisää käsinpiirrettyä animaatiota

02.03.2009 klo 12.30 | Luettu: 3257 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn edustajat WonderCon-tapahtumassa ovat antaneet vihjeitä studion suunnitelmista käsinpiirrettyä animaatiota koskien. Täksi jouluksi valmistuva The Princess and the Frog ei jää ainoaksi tyylilajin edustajaksi. Animaattori Marlon Westin mukaan Disney tahtoo saada uuden tietokoneanimaation valmiiksi puolentoista vuoden välein ja uuden perinteisen animaation kerran kahdessa ja puolessa vuodessa.

Westin mukaan Disney tahtoo palata juurilleen. Uudet käsinpiirretyt elokuvat käyttävät tietokoneanimaatiota ainakin tehosteissa, mutta tarkoitus on, että elokuvien tyyli on yhtenäinen. Monissa vuosituhannen vaihteen animaatioissa käytettiin 3D-taustoja ja 2D-hahmoja, mitä ei enää pidetä hyvänä ideana.

The Princess and the Frog -härnäke:



Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Street Fighter ja mo... Provinssi julkisti p... >

Keskustelut (3 viestiä)

Heke32

Rekisteröitynyt 24.06.2008

02.03.2009 klo 16.40

Kyllä! Käsinpiirretty pesee aina animaation.
lainaa
Kaikkienkaveri

02.03.2009 klo 18.41

Oikein! kyl käsinpiirretyt säväyttävät enemmän ja niiden kanssa ku on kasvanut, mutta nuo nykypäivän animaatiot vain yrittävät olla hauskoja ja opettavaisia ja huonoksi yritykseksi jääkin. mut toivotaan.
lainaa
Mi5

03.03.2009 klo 12.53

Heke32 kirjoitti:
Kyllä! Käsinpiirretty pesee aina animaation.

Animaatio tarkoittaa liikkuvaa kuvaa, dumbass.
Kyllä tietokoneellakin saa nykyään ihan hyvää jälkeä aikaan. Ongelma vain on siinä, että animointi ja renderöinti tietokonesoftissa vaatii huomattavasti vähemmän suunittelua ja älyä, minkä takia 80 pros. tietokoneanimaatioista näyttävät paskalta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova