Tuorein sisältö

Michael Jacksonille sorvataan 400 miljoonan diiliä

06.03.2009 klo 13.04 | Luettu: 2616 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Michael Jackson julkisti eilen paluunsa keikkalavoille. Tähti on lupautunut 10 keikan putkeen Lontoon O2-areenalle.

Eilen pidetyssä lehdistötilaisuudessa Jackson vakuutti kyseessä olevan hänen viimeiset live-esiintymisensä (Lontoossa?). Heinäkuun 8 alkavan keikkaputken liput tulevat myyntiin ensi perjantaina.

Konserttijärjestäjä AEG:n edustaja kertoi sopimuksen hiomiseen menneen kaksi vuotta. Keikkoja saattaa tulla lisää, 20-25 mutta vain kymmenestä on nimet paperissa. Lontoon keikat tuovat Jacksonille noin 50 miljoonnan dollarin tulot.

AEG:n Randy Phillips kertoo myös laajemmasta diilistä. Toteutuessaan reilun kolmen vuoden suunnitelma toisi Michael Jacksonille jopa reilun 400 miljoonan dollarin tulot.

Jacksonille sorvataan pakettia, johon kuuluisi mahdollisesti maailmankiertue, uutta musiikkia ja filmiprojekti (Thriller 3D).

Phillips painottaa kiertueen olevan joka tapauksessa Jacksonin viimeinen. Sovittuna ovat vain Lontoon keikat. Muut suunnitelmat ovat "ilmassa".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Big Brother hakee jä... Lisää uutisia Tuskas... >

Keskustelut (1 viestiä)

juhoheii

06.03.2009 klo 15.15

Nyt on toimituksella hieman asiat sekaisin, katsokaahan se eilinen tiedotustilaisuus uudestaan = Ei MJ sanonut että nuo kymmenen keikkaa ovat viimeiset, MJ sanoi että nuo kymmenen keikkaa ovat viimeiset LONTOOSSA.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova