Tuorein sisältö

Kahtia jakautuneen mustan metallin yhtyeen nimiriita ratkesi

20.03.2009 klo 09.53 | Luettu: 1831 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mustan metallin nimibändi Gorgorothin jäsenten välille syntynyt oikeuskiista on saanut ainakin osittaisen ratkaisun. Gorgoroth jakaantui taannoi kahteen leiriin, joista molemmat osapuolet halusivat jatkaa Gorgoroth-nimellä (V2.fi-uutinen).

Kiistassa yhtenä osapuolena on alkuperäinen kitaristi Infernus, toisesta leiristä löytyy laulaja Gaahl ja basisti King ov Hell. Viimeisten tietojen mukaan Infernus on voittanut oikeustaistelun, jossa väännettiin kättä bändin nimestä.

Oikeuden mukaan Gaahl ja King ov Hell eivät saa käyttää Gorgorothin nimeä ilman Infernusin suostumusta.

Infernusin mukaan basisti King ov Hell (bändin historian kuudes bassomies) ja Gaahl ryöstivät itselleen bändin nimen ja logon yrittäen samalla potkia Infernusin ulos bändistä.

Myös Gaahl/King ov Hell ovat kommentoineet oikeuden päätöstä. He myöntävät osan päätöksestä olevan voitto Infernusin suuntaan. Kaksikko painottaa kuitenkin, että kyseessä on vain osatuomio - homma jatkuu vielä. Lopullinen tuomio on edessä vasta muutaman viikon kuluttua.

"Tuomarin päätös osoittaa, että on mahdotonta potkia ulos alkuperäisjäsentä - vaikka hän ei enää osallistu uuden musiikin tekemiseen. Alkuperäisjäsentä ei voi myös potkia ulos bändistä, vaikka hän on käyttäytynyt epäkunnioittavasti taustavaikuttajia ja muita yhteistyökumppaneita kohtaan".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nirvanan kaupallista... Lisää uutisia Tammer... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova