Tuorein sisältö

Lisää uutisia Tammerfestistä

20.03.2009 klo 10.13 | Luettu: 2102 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt niitä saa, Tammerfestin lippuja. Jo julkistetun Keskustorin teltan lisäksi tapahtuma julkistaa nyt Pakkahuoneen, Yo-talon, Tammerkoski-laivan sekä ikärajattoman Vuolteentorin ohjelmatarjontaa. Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.3. Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Keskustorin Teltan suojissa kansan juhlahumun takaa ennennäkemätön artistikimara: Paula Koivuniemi keskiviikkona (8.7.), Eppu Normaali torstaina (9.7.), Kolmas Nainen perjantaina (10.7.) ja Tehosekoitin lauantaina (11.7.). Illat tulevat olemaan loppuunmyytyjä, joten lipun hankinnan kanssa kannattaa pitää kiirettä.

Pakkahuoneella iltoja tähdittävät mm. PMMP, Petra, Kotiteollisuus, Viikate, Nicole, CMX ja Maj Karma.

Yo-talon löylyt heittää mm. Egotrippi ja Riston alkuillan matinea.

Risteilyjen liput on myyty vuosittain loppuun jo ennakosta. Rap-artisti BB on varmistanut esiintymisensä laineilla ja lisää esiintyjiä julkistetaan piakkoin.

Vuolteentorin tapahtuma-alue hotelli Ilveksen välittömässä läheisyydessä tarjoaa myös perheen nuoremmille mahdollisuuden päästä seuraamaan live-keikkoja, sillä alueella on rajattu anniskelualue, josta syystä laajalle katsomoalueelle on ikärajaton pääsy. Vuolteentorilla nähdään neljän päivän aikana Cheek, Pete Parkkonen, Popeda, Yö, Maija Vilkkumaa ja Muusa.

Tammerfestiin tehdään koko kevään ajan lisää kiinnityksiä, joten seuraa tilannetta osoitteessa www.tammerfest.fi/2009



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kahtia jakautuneen m... Romanssi Britney Spe... >

Keskustelut (1 viestiä)

al-atalo

20.03.2009 klo 12.57

Onko SUPO valmiina?
http://naurunappula.com/kuvat/478764/joukkotuho

lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova