Tuorein sisältö

Jalometalliin uusia nimiä

23.03.2009 klo 09.19 | Luettu: 1602 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oululaisen Jalometalli-festivaalin ohjelma valmistuu kovaa vauhtia. Uusia kiinnityksiä ovat amerikkalainen Whiplash, saksalainen Rage, islantilainen Sólstafir sekä kotimaiset Spiritus Mortis ja Alghazanth. Jalometallissa esiintyy kahden päivän aikana viime vuosien tapaan 23 yhtyettä. Festivaali järjestetään tuttuun tapaan Club Teatriallaelokuun puolivälissä 14.-15.8.2009.

Kahdeksatta kertaa järjestettävän festivaalin pääesiintyjäksi julkistettiin jo viimevuotisten juhlien yhteydessä kanadalainen Voivod. Aiemmin festivaalille ovat varmistuneet brittiläinen Electric Wizard, hollantilaiset Asphyx ja Hail of Bullets, amerikkalaiset Agent Steel ja Atheist, ruotsalainen Nifelheim, saksalaiset Stormwarrior ja Paradox, tanskalainen Artillery, sekä kotimaiset Deathchain ja Burning Point.

Kahden päivän ovat myynnissä Lippupalvelussa, Tiketissä ja Oulun Levykauppa Äxässä. Liput maksavat ennakkoon 60 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin keväämmällä, kun kaikki esiintyjät ja päiväkohtaiset aikataulut on saatu sovittua ja julkistettua. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ilosaareen pari uutt... Chris Cornell vastaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova