Tuorein sisältö

Chris Cornell vastaa ankaraan kritiikkiin

23.03.2009 klo 09.26 | Luettu: 3703 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Soundgarden/Audioslave-naama Chris Cornell julkaisi juuri uuden albumin nimeltään Scream, joka on lievästi sanottuna "poikkeava" miehen aikaisemmasta tuotannosta. Albumin soundit löytyivät r&b-tuottaja Timbalandin takataskusta.

AlternativeAddiction.comin haastattelussa Cornell kommentoi uutuuden joissakin faneissa aiheuttamia negatiivisia fiiliksiä.

- Varttuneemmat jenkkifanini ovat olleet levyä vastaan, koska he ovat enemmän Soundgarden-aikaisia fanejani. Heille olen edelleen se kaveri bändissä, joka teki ne Soundgarden-ikihitit. Lauluntekijänä ja luovana ihmisenä minun pitää tehdä asioita, jotka tekevät minut tyytyväiseksi. Joskus asiat muuttuvat. Toisinaan aikaisemman tuotannon hardcore-diggarit pitävät uudesta materiaalista, toisinaan taas päinvastoin.

- Jos tarkastelee ensimmäistä sooloalbumiani, sekin erosi musiikilisesti ja sanoitusten osalta kaikesta, mitä olin tehnyt aikaisemmin. Ihmiset kysyivät "halusit siis aina tehdä rauhallisempaa musaa ja Soundgardenissa jouduit bändin mukana tekemään rankempaa kamaa" mutta seuraavalla albumilla olin jälleen hyvinkin aggressiivinen (Audioslaven ensimmäinen).

Kuuntele näytteet Cornellin uutuudesta

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jalometalliin uusia ... Jenkkeihin upposi Ni... >

Keskustelut (3 viestiä)

Christopher

23.03.2009 klo 09.49

Kyllähän tuo levy jättä aika kylmäksi, ei iske. No en olekaan ikinä pitänyt mistään missä Timbaland on mukana. Taitaa olla selvä välityö tai uran ns. sivu-askel tämä levy Cornellin diskografiassa. Mitä ihmettä on mielessä liikkunut kun tämän tehnyt? :D
lainaa
Kannipaali

23.03.2009 klo 09.51

Olisi edes jättänyt sen Timbalandin kyydistä, noista biiseistä olisi voinut löytyä muuten ideaa.
lainaa
jorma

23.03.2009 klo 11.24

Tehköön Cornell mitä haluaa, Bond-biisi poislukien edellinen levynsäkin oli keskinkertainen. Soundgardenin ja parin ekan soolonsa jälkeen ei oo tullu mieheltä oikeastaan mitään merkittävää. Audioslaven eka oli aivan hyvä, mutta kaks jälkimmäistä soopaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova