Tuorein sisältö

Riddickin paluu lähestyy

25.03.2009 klo 17.12 | Luettu: 3940 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Richard B. Riddick saattaa viimeinkin jatkaa seikkailujaan valkokankailla kiitos kaahailuleffan Fast & Furious, jota Vin Dieselin fanit odottavat kovasti elokuvastudion keräämien tietojen mukaan. Diesel on näytellyt Riddickiä elokuvissa Pimeän uhka ja Riddickin aikakirja, sekä lainannut äänensä Riddick-tuotteille Dark Fury, Escape from Butcher Bay ja Assault on Dark Athena. Seuraava Riddick-leffa saattaa mennä tuotantoon ensin vuoden alussa.

Juorujen mukaan seuraava elokuva hylkää edeltäjästä tutut "eeppiset fantasiakuviot" ja keskittyy karumpaan ja likaisempaan avaruuspiraattimeininkiin. Tavoitteessa varmasti auttaa rajoitettu budjetti, joka on lähempänä sarjan yllätyshitin (Pimeän uhka) kuin yllätysflopin (Riddickin aikakirja) tasoa.

Lähde: IESB.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Hanks vajoaa yhä... Johnny Depp näyttele... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

25.03.2009 klo 17.30

Hieno juttu. Pimeän uhka oli mainio leffa ja Riddickin aikakirja paska vitsi.
Olisi hienoa, jos tekisivät Butcher Bayhyn perustuvan leffan, peli kun oli kaikin puolin mainio ja Riddick-versumiin sopiva.
lainaa
Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

25.03.2009 klo 17.48

Dix-Tracys kirjoitti:
Olisi hienoa, jos tekisivät Butcher Bayhyn perustuvan leffan, peli kun oli kaikin puolin mainio ja Riddick-versumiin sopiva.

Eiköhän se peli toiminut ihan vaan siksi, että se otti leffoista tutun universumin ja hahmon, mutta itse tarina oli kokonaan omaa kamaa. Sama toimii myös toisinpäin, eli parempi jättää se tarina rauhaan, vaikka muuten ei Riddick-leffa kyllä suoraan sanoen voisi vähempää kiinnostaakaan.
lainaa
TaiZuuni

Rekisteröitynyt 01.06.2007

25.03.2009 klo 21.15

Hienoa! Just katoin 2 ekaa leffaa ja Dark Fury odottaa kattomista. Mielestäni mainioita leffoja, vaikka 2.osa oli paljon kehnompi kuin edellinen. Myös tuleva Dark Athena pitää pikimmiten ostaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova