Tuorein sisältö

Johnny Depp näyttelee sisiliskoa ilman meikkejä

25.03.2009 klo 18.29 | Luettu: 2050 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pallopukuisten näyttelijöiden liikkeiden kaappaus animaatioseikkailuja varten on muodikasta, mutta ohjaaja Gore Verbinski on päätynyt karumpaan ratkaisuun animaatiolänkkärinsä Rangon tapauksessa. Verbinski kuvaa koko eläimistä kertovan elokuvan käyttäen apunaan vain muutamia lavasteita ja näyttelijöitään, kuten Johnny Deppiä, Isla Fisheriä ja Stephen Rootia. Raakamateriaali avustaa varsinaisia animaattoreita ymmärtämään, mitä Verbinski tahtoo.

Root on kertonut toivovansa, että myös suuri yleisö pääsee joskus näkemään muun muassa kuinka hän ja Depp leikkivät ratsastavansa oikeilla hevosilla tyhjällä äänistudiolla apunaan pelkät satulat. Root näyttelee juoppoa jänistä ja pankkiiripöllöä, Deppin ja Fisherin näytellessä mulkosilmäisiä liskoja.

Root muistuttaa, että elokuvastudion myönteinen asenne Verbinskin kummallisiin tekniikoihin juontuu ohjaajan menestyselokuvista (Pirates of the Caribbean -trilogia). Näyttelijät joutuvat jatkamaan leikkejään vielä tovin. Rangon ensi-ilta on maaliskuussa 2011.

Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Riddickin paluu lähe... Uudet idols-kukot li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova