Tuorein sisältö

Butch Cassidy ja Sundance Kid skientologeina

08.04.2009 klo 20.00 | Luettu: 2320 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Cruise ja John Travolta aikovat kuvata uusiksi neljän Oscarin klassikkolänkkärin Butch ja Kid - auringonlaskun ratsastajat (Butch Cassidy and the Sundance Kid). Cruise on saanut projektille siunauksen edesmenneeltä Paul Newmanilta, joka tähditti alkuperäiselokuvaa Robert Redfordin kanssa.

Tuottajanakin häärivä Cruise etsii parhaillaan käsikirjoittajaa, joka kykenee vangitsemaan sen, mikä oli hienoa alkuperäiselokuvassa. Cruise on rakastanut alkuperäisteosta lapsesta saakka. Tähti todennäköisesti tinkii palkkiostaan saadakseen elokuvan tehtyä (Cruise tienasi kaiken kaikkiaan 70 miljoonaa dollaria elokuvasta Mission: Impossible III).

Cruise ja Travolta ovat paitsi tunnettuja skientologeja, myös kavereita, jotka ovat etsineet yhteistä tekemistä. Tomppa tahtoo olla Sundance ja Travolta Butch. Pojat ovat esiintyneet aiemmin yhdessä vain kolmannessa Austin Powersissa ja South Parkin jaksossa Trapped in the Closet, jonka Cruise yritti laajalti uutisoidun huhun mukaan saada sensuroitua:Lähde: Daily Express

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Al Pacinosta parhaat... Akustista black meta... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Sundance_Kid

Rekisteröitynyt 05.02.2008

08.04.2009 klo 23.38

Olisivat jättäneet klassikon rauhaan...
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova