Tuorein sisältö

Ozzfest kieltää moshaamisen?

20.08.2007 klo 10.24 | Luettu: 1315 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ozzfest-kiertueelta on kuulunut uutisia parista kuolleesta katsojasta, kännäävistä nuorista ja poliisin pidättämistä törkyfaneista. Euroopan puolella arkipäiväiseltä kuulostava toiminta sai viime torstaina myös värikkäämpiä piirteitä. Ilmeisesti myös hauskanpito on USA:ssa kielletty.

Yli 80 festarivierasta pidätettiin Holmdelissa, New Jerseyssa. 83 pidätetystä 59 joutui poliisin haltuun alaikäisenä juopottelun johdosta. Pidätettyjen joukossa oli myös huumeiden hallussapidosta ja epä-asiallisesta käytöksesta pidätettyjä mutta reilu kymmenen ihmistä oli pidätetty syynä liiallinen moshaaminen. Poliisit olivat korjanneet talteen lavan edustalla liian riehakkaasti juhlineita faneja. Nuoria syytettiin vaaran aiheuttamisesta kanssajuhlijoilleen. Rajusti moshaavan festarikansan ilmassa lentävät jalat ja kädet olisivat saattaneet vahingoittaa rauhallisempia sivustakatsojia.

Ozzfest-08 on varmaan varustettu "ei moshausta"-kylteillä. Ehkä bändivalintojakin pitäisi muuttaa vähemmän aggressiiviseen suuntaan. Princen ja Lenny Kravitzin keikoilla moshaus ei ole suuri ongelma.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Naku-uinnilla Nirvan... Yhdysvaltojen katsot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova