Tuorein sisältö

Death Angel Jalometalliin, ohjelma valmis

06.05.2009 klo 00.04 | Luettu: 2276 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oulun Club Teatrialla elokuun puolivälissä järjestettävä Jalometalli-festivaali täydentää ohjelmistoaan kahdella amerikkalaisella ja neljällä kotimaisella bändillä. Lauantain pääesiintyjäksi on pestattu kuuluisan Bay Area Thrash Metal -skenen edustaja Death Angel. Lisää amerikkalaisverta lavalle tuo Gnostic. Uusia kotimaisia kiinnityksiä ovat Rotten Sound, Torture Killer, Dawn of Relic ja Armour.

Kahdeksatta kertaa järjestettävän festivaalin toiseksi pääesiintyjäksi julkistettiin jo viimevuotisten juhlien yhteydessä kanadalainen Voivod. Aiemmin festivaalille ovat varmistuneet brittiläinen Electric Wizard, hollantilaiset Asphyx ja Hail of Bullets, amerikkalaiset Agent Steel, Whiplash ja Atheist, ruotsalainen Nifelheim, islantilainen Sólstafir, saksalaiset Stormwarrior, Rage ja Paradox, tanskalainen Artillery, sekä kotimaiset Spiritus Mortis, Alghazanth, Deathchain ja Burning Point.

Jalometallin ohjelma on täten valmis ja tapahtuman ulkomaisten esiintyjien määrä nousee ennätyksellisesti 15 bändiin.

Kahden päivän liput Jalometalliin ovat myynnissä Lippupalvelussa, Tiketissä ja Oulun Levykauppa Äxässä. Liput maksavat ennakkoon 60 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin toukokuun aikana ja samalla julkistetaan myös bändien esiintymispäivät. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille.

www.jalometalli.net

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nine Inch Nails- nok... Ryan Reynoldsin tähd... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

06.05.2009 klo 02.00

Paras festivaali Suomessa tänäkin vuonna, yllätys yllätys.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova