Tuorein sisältö

Ryan Reynoldsin tähdittämä Deadpool virallistettu

06.05.2009 klo 20.45 | Luettu: 3751 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men Origins: Wolverinen avaustulos tyydytti elokuvastudiota todella paljon, sillä jatko-osan ohella myös samaisessa leffassa vilahtavan Deadpoolin oma elokuva on virallistettu. Molemmat tapaukset olivat aiemminkin suunnitteilla, mutta vasta nyt projekteille etsitään kirjoittajia.

Ryan Reynolds palaa näyttelemään suupalttia palkkasoturia. Origins: Wolverine on suututtanut Deadpoolin fanit useammasta syystä, mutta antisankarin oman seikkailun odotetaan olevan uskollisempi sarjakuville.

Sarjakuvahahmo sairasti syöpää, kunnes hänelle annettiin Wolverinen paranemiskykyä vastaava voima. Homma ei mennyt putkeen, vaan Deadpool arpeutui fyysisesti ja henkisesti. Sittemmin Deadpool on aiheuttanut hämminkiä muun muassa luulemalla (tai tietämällä) olevansa sarjakuvahahmo.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Death Angel Jalometa... Ruisrock nappasi kes... >

Keskustelut (2 viestiä)

allahakbar

06.05.2009 klo 20.57

salee hollywood sonnaks menee :(
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

06.05.2009 klo 21.32

Eli kun tarkkaan ajatellaan niin spinoffista spinoffi. No joo meni pää ihan pyörälle. Tai eihän sitä ole pakko noin spinoffina ajatella. Kymmenen vuoden päästä ollaankin sitten monien mutkien..hahmojen kautta takas Xavierin lahjakkaiden nappuloiden koulussa ;)

Näin nopeasti kun uutinen tuli niin haistan samaa mitä Elektrassa. Eau de Ninjaa laimeana!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova