Tuorein sisältö

Keanu Reeves on Jekyll ja Hyde

09.05.2009 klo 12.04 | Luettu: 3321 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Robert Louis Stevensonin klassinen pienoisromaani Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde aiotaan filmata jälleen. Elokuvahistoria tuntee enemmän kuin sata aiempaa yritystä.

Yhdestä ilmeestä tunnettu Keanu Reeves tähdittää kahdesta persoonasta kertovan tarinan modernisointia, jonka on kirjoittanut Justin Haythe (Revolutionary Road). Uusi elokuva kantaa nimeä Jekyll. Nicolas Winding Refn (Pusher-trilogia) käy neuvotteluita ohjaajan pestistä.

Jekyll on elokuvastudion Universal projekti. Samainen firma suunnittelee edelleen myös toista, alkuperäistekstille uskollista versiota samasta aiheesta. Tämä versio on kuitenkin hyllyllä odottamassa päivää, jona Guillermo del Toro vapautuu muista velvoitteistaan. Del Toro on niin kiireinen, että kahden version väliin jää reippaasti aikaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rihannan alastonkuva... Wheelman elokuvaksi,... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

09.05.2009 klo 13.27

Tovottavasti CGI jätettäis vähän vähemmälle tästä. Hulkkeja ja kumppaneita on nähty jo liikaakin. Enemmän James Nesbittin tähdittämän Jekylin linjoilla jos mentäisiin niin hyvä.
lainaa
joonas

09.05.2009 klo 17.27

Siihen tarvittaneen sitten toinen sälli näyttelemään Hydea, koska tästä tyypistä ei löydy tosiaan kuin yksi ja sama ilme. James Nesbitt oli loistava.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova