Tuorein sisältö

Star Trek -elokuvan hylättyjä suunnitelmia

30.06.2009 klo 12.22 | Luettu: 1573 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten yleensäkin käy, uuden Star Trekin käsikirjoitus oli erilainen eläin kuin valmis elokuva. Tekijät paljastivat jo viime kuussa, millä tavalla William Shatnerin näyttelemä alkuperäinen Kirk aiottiin lisätä elokuvaan: lue aiheesta täältä.

Sivusto TNMC raportoi muista poisjääneistä kohtauksista, joista osa saattaa löytyä filmattuina versioina tulevalta DVD:ltä.

Alkuperäisessä versiossa Eric Banan näyttelemä pahis Nero vietti pitkän ajan klingonien vankina aikamatkustusoperaationsa jälkeen. Nero ei antanut mitään itsestään kuulusteluissa ja kidutuksessa, mutta katsoja oppi lisää miehen motivaatioista. Kun myös vanha Spock palasi menneisyyteen, Nero taisteli helposti tiensä vapauteen.

TNMC kuvailee myös monia muita tapahtumia ja hahmoja syventäviä kohtauksia. Alkuperäisessä versiossa Neron miehistö jopa suunnitteli kapinaa, kun planeettojen tuhoamisjuoni ei heitä miellyttänyt.

TNMC:n toimittaja pitää monia leikkauksia fiksuina ja muutamia kummallisina. Käsikirjoituksessa ilmeisesti oli vähemmän aukkoja kuin itse elokuvassa. Teksti esimerkiksi huomioi muutamalla sanalla sen, kuinka epätodennäköistä on, että Kirk ja vanha Spock tapaavat toisensa sattumalta.

TNMC:n artikkeli löytyy täältä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuvia Megan Foxin pe... Michael Jacksonin ha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova