Tuorein sisältö

Kaikilla Metallican Sonisphere-faneilla pääsy bäkkärifiiliksiin!

02.07.2009 klo 12.10 | Luettu: 2502 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kaikilla on nyt mahdollisuus päästä Sonispheren bäkkärille - virtuaalisesti.

Yhteensä yli 200 000 metallifania ympäri Eurooppaa osallistuu tänä kesänä epäilemättä kesän merkittävimpään metallikonserttien sarjaan, Sonisphere Festivaliin. Tapahtumaa juhlistaa virallisen Sonisphere USB-ranneke.

Äärimmäisen rajallinen määrä USB-rannekkeita sisältää videoita bäkkäriltä kaikilta kiertuepäiviltäja parhaat festarivideot, joita et muualla tule näkemään. Materiaali huipentuu viimeiseen Sonisphereen Englannin Knebworthissa.

Sonisphere USB-ranneke tarjoilee faneille ennennäkemätöntä ääntä ja kuvaa haastatteluin live-pätkin ja parhain bäkkäripaloin vain 25 euron hintaan.

Jokaiseen rannekkeeseen ladataan ainutlaatuista aineistoa välittömästä jokaisen yksittäisen festarin päätteeksi, joten rannekkeen onnelliset ostajat pääsevät muistelemaan tapahtumaa heti tuoreeltaan. Jatkossa rannekkeelle voi ladata uutta materiaalia tulevilta festivaaleilta salatun sivun kautta, jonne on pääsy vain rannekkeen omistajilla. Live-pätkät ovat ladattavissa vasta Knebworthin jälkeen.

USB-rannekkeen voi ostaa ennakkoon Sonisphere nettikaupasta osoitteessa www.backstreet-merch.com/bands. Myös jokaisen festarin oheistuotetiskin tuntumassa myydään rajallinen määrä rannekkeita, joten nopeille on mahdollisuus tilata ranneke vielä paikan päällä. Kun rannekkeet on loppuunmyyty, ei niitä saa enää mistään...


Ostajat tarvitsevat Quicktime Playerin katsoakseen rannekkeen videot.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bill Nighylle viimei... Nyt menee jo yli, Ab... >

Keskustelut (1 viestiä)

metallica

07.07.2009 klo 15.37

Myydään lippu Sonisphere festivaaleille:

http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=109727592

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova